SESIUNI EDUCAȚIONALE ȘI DE TRAINING – Iași, 25-27 ianuarie 2023 (detalii organizare)

de | 24 februarie 2023

În cadrul proiectului OBDIA-NET – ”Rețea transfrontalieră integrată pentru servicii medicale avansate în domeniul obezității, diabetului și tulburărilor metabolice”, cod proiect 1HARD/4.1/93, website https://obdia-net.grant.umfiasi.ro, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași va organiza o serie de SESIUNI EDUCAȚIONALE ȘI DE TRAINING, la Centrul de evenimente Palas Congress Hall – Iași (Sala Chopin), astfel:

  • pentru MEDICI SPECIALIȘTI și alte categorii profesionale (25-26 ianuarie 2023);
  • pentru medici cu specializarea MEDICINĂ DE FAMILIE (26-27 ianuarie 2023) 

Participarea este gratuită (proiectul fiind finanțat de Uniunea Europeană) și se vor acorda 18 puncte EMC. Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai Colegiului Medicilor din România, care participă la întregul program.

Pentru acordarea punctelor EMC, vă rugăm completați chestionarul de la adresa: https://bit.ly/3ZO6ipz

OBDIA-NET este o rețea medicală unică în Regiunea de Est a Europei, cu o amplasare multicentrică (reunind o serie de locații în diverse unități medicale de o parte și de alta a Prutului) și înglobând mai multe specialități regăsite în prezent în spitale disparate – pentru a deservi un spectru complex de afecțiuni subsumate diabetului, obezității și tulburărilor de nutriție.

Nucleul conceptual al proiectului este reprezentat de parteneriatul strategic dintre Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău. La acest parteneriat s-au raliat câteva dintre cele mai importante spitale din Iași și Chișinău.

Constituirea unei rețele formate din 12 centre tematice (afiliate spitalelor și laboratoarelor de cercetare universitare) permite o abordare multidisciplinară a patologiei diabetice, obezității și tulburărilor metabolice pentru întregul areal transfrontalier.

Funcționarea în rețea a unor centre precum cele de cardiologie, nefrologie, pneumologie, diabetologie și chirurgie bariatrică va asigura un parcurs optimizat pentru pacient în lipsa unui spital configurat special pe aceste discipline.

AICI regăsiți programul cursurilor, care vor fi susținute de cadre didactice cu experiență din Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași – 6 cursuri pentru MEDICI SPECIALIȘTI și alte categorii profesionale, respectiv 6 cursuri pentru medici cu specializarea MEDICINĂ DE FAMILIE.

Din considerente organizatorice, vă rugăm să vă înscrieți în prealabil, folosind unul din formularele de mai jos:

Pentru MEDICI SPECIALIȘTI și alte categorii profesionale:

Curs DIABET:  https://bit.ly/3J1hDNg

Curs CHIRURGIE:  https://bit.ly/3D2e5Gq

Curs PNEUMOLOGIE:  https://bit.ly/3GW9DdL

Curs CARDIOLOGIE:  https://bit.ly/3Hds5yH

Curs PEDIATRIE:  https://bit.ly/3wkwpqs

Curs NEFROLOGIE:  https://bit.ly/3Wq8rES

Pentru medici cu specializarea MEDICINĂ DE FAMILIE:

Curs DIABET:  https://bit.ly/3WsUZjI

Curs CHIRURGIE:  https://bit.ly/3ZMCA4g

Curs PNEUMOLOGIE:  https://bit.ly/3QQRoe1

Curs CARDIOLOGIE:  https://bit.ly/3wgcVUg

Curs PEDIATRIE:  https://bit.ly/3QRhA8s

Curs NEFROLOGIE:  https://bit.ly/3XAvAG0

.

Contact: 

Șef Lucr. Dr. Magda Cuciureanu (0721/107.674)

Coordonator Translațional, proiect OBDIA-NET

.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *